Lilla mamma

09 augusti 2009

Tankar och känslor en söndagsmorgon

Filed under: Dagbok — Sara-Johanna @ 07:25

Altanen/terassen är äntligen klar. Precis så där klar som det mesta jag gör blir, dvs en planka kvar att måla, en liten bit gräsmatta som skulle må bra av att klippas tillbaka till just ”matta”, två pallkragar som skulle behöva en upprustning. Nåja, jag sitter i alla fall på våra nyinköpta stolar och njuter att det fortfarande är varmt åtta på morgonen, att solen lyser och att jag är pigg som en mört.

Busk/trädhäcken börjar få gula löv som trillar av, en liten föraning om hösten. Det gör inte så mycket, denna sommaren har varit och är underbar. Känns lite skönt att det ska bli kallare, att få krypa ner i soffa och titta på film utan att känna lite ågren över att det faktiskt är badväder ute. Denna hösten är dessutom mycket välkommen! Om lite mer än två månader så kommer en ny människa in i våra liv. En liten liten människa som just nu busar med sin pappa inne i magen. Han låter lite och klappar på magen och hon där inne sparkar tillbaka. De höll på i en halv timme igår, jag kunde inte låta bli att le, där ligger han och pratar och klappar på min mage och min mage svarar!

Sommaren har gett oss ett par nya vänner, underbar och roliga människor som är våra, inte bara mina eller hans utan våra. Känns lite viktigt att vi har vänner som är våra tillsammans. Att det dessutom är ett par som har ungefär samma åldersskillnad gör inte saken sämre, Tommy känner inte sig lastgammal och jag känner mig inte som en barnunge. Kul har vi också, fast vi egentligen är ganska olika personer, men det är väl det som får en relation att leva. Jag och Sara är väl så olika man kan bli, men ändå så älskar jag henne som min syster. Tommy och jag är väl inte så lika vi heller, men när jag ser på den mannen när han ligger kvar i sängen på morgonen och snarkar så översköljs jag av kärlek. Det är så starkt att jag måste sätta mig ner och bara röra vid hans hud, så att jag vet att det är verklighet och inte någon dröm. Jag vet att han ibland tvivlar på vår lycka, det gör jag också, det är så otroligt stort. Vi har gått igenom så mycket på så kort tid, vi har varit miljonärer, vi har bott i Oslo och på båt. Nu sitter vi i en mysig liten lägenhet och väntar på vårt barn. Och alltid genom allt detta så skrattar vi tillsammans, skojar, retas och bara älskar varandra. Det är en lycka att få vara med om detta, att känna sig hemma, tillfreds och älskad.

Jag är lycklig.

Annonser

2 kommentarer »

  1. Så vackert skrivet ,lilla gumman skönt att du känner dig lycklig o nöjd med erat liv, känns bra för en orolig liten mamma. puss o kram vi ses imorgon

    Kommentar av mamma — 10 augusti 2009 @ 21:50 | Svara

  2. haha det där med 10 cm visste jag faktiskt =) blir ju en lätt match! NOT!

    Kommentar av spiderchick — 27 augusti 2009 @ 09:00 | Svara


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

Blogga med WordPress.com.

%d bloggare gillar detta: