Lilla mamma

25 januari 2009

Nya vänner!?

Filed under: Dagbok — Sara-Johanna @ 23:54

Vi var på en middag idag, långt ute på skånskaslätten. Ett par som vi lärt känna via internet och som nu hade bjudit oss på middag. Det är alltid lite speciellt att träffa nya personer, speciellt när man bara pratat via MSN, mail och på telefon. Det är så lätt att bilda sig en uppfattning om dem som inte stämmer med verkligheten. Men eftersom vi verkligen tyckte att dessa personer var trevliga och vi kände att det kanske fanns lite att bygga på så chansade vi.
Det gjorde vi himla rätt i. För Jan och Helena var helt underbara människor, god mat kunde de laga också! Många skratt och fnissanfall från mitt och Helenas håll… Pojkar och deras leksaker. Jan och Älsklingen satt och pratade gitarrer, funktioner och annat som varken jag eller Helena hade någon som helst aning om. I alla fall så föll pojkarna för varandra. Kärlek vid första tonen! Nu ska det bildas band!
Helena och jag satt och drack kaffe och kände in oss på varandra, det är alltid mycket svårare att hitta en gemensam bas med tjejer. Himla skumt men så är det. Tror att vi kom hyfsat nära i alla fall. Trevlig och rolig, det är en mycket bra början.

Inte fel om vi kan skaffa oss nya vänner, vi lider ju inte av ett överflöd. Tar man då bort alla som har småbarn så är det inte många kvar, sen tar man bort alla som bor mer än 10 mil härifrån, då är det inga kvar. Så vi är på kompisjakt! 😀

skål!

Nu är det nanne dags, får se om inte Felix vågar sig ner i sängen idag… Han är bra sugen…

Annonser

Kommentera »

Inga kommentarer ännu.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Skapa en gratis webbplats eller blogg på WordPress.com.

%d bloggare gillar detta: