Lilla mamma

07 januari 2009

Snart, snart klart…

Filed under: Dagbok — Sara-Johanna @ 11:24

Jäklar, nu kände jag att det hade varit fint med lite före och efter bilder. Men eftersom jag inte tog några bilder före så känns det lite knepigt att bara lägga ut efterbilder. Då syns det ju inte vilket jäkla jobb vi har lagt ner på denna pytte lilla lägenhet. Men nu, igår kväll, när nästa allt var uppe, så satt vi i soffa och bara pustade ut, fy fan va snyggt vi har fått det. Skiter blanka tusan i att ingen annan gillar det, för vi tycker det är himla fint. OCH det är ju det som räknas.
Idag ska vi iväg till IKEA igen för tusende gången i ordningen, badrumsskåpet vi köpte hade en spricka i spegeln, bara att byta. Om vi kommer väg nu så tror jag inte det är så mycket folk, de har väl börjat jobba nu eller?

Snön ligger vit runt husen, garage är bra som bara den. Synd bara att det är kallt i bilen ändå, men slippa skotta fram den är gött, inte skrapa rutor är underbart!
Solen strålar, så på med solglasögonen och stila i den hyffsat nytvättade bilen. För nästa vecka så blir vi av med den i åtta(!!!!) dagar. Lacka en dörr, ja menar, hur lång tid ska det ta? Får se om de kan laga sploiern(? stavas det verkligen så?) också, den lilla, lilla, lilla biten som jag lyckades (fråga mig inte hur) ha sönder. Knappt så det syns ju, repan i lacken som älsklingen gjorde syns mycket mer…

Nu bär det iväg ut på vintervägarna!

Annonser

1 kommentar »

  1. Det är alltid viktigast vad man själv tycker! Och jag är säker på att det är JÄTTEfint!
    Kommer gärna ut o tittar.
    Idag var första arbetsdagen…suck 😦 Det var regn i stan och + men vinter o snö på jobb..konstigt. Jag fryser. Skulle ha gått i ide. Felix springer o jagar en mus så han håller sig varm.
    Kram lilla mamma:-)

    Kommentar av mamma — 07 januari 2009 @ 21:58 | Svara


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

Skapa en gratis webbplats eller blogg på WordPress.com.

%d bloggare gillar detta: