Lilla mamma

17 december 2008

Ohemligheter

Filed under: Dagbok — Sara-Johanna @ 08:54

Då var det ingen hemlighet längre. Vi har alltså köpt en lägenhet/radhus/bostadsrätt som vi håller på att renovera. Igår blev nästa alla lister klara, nu är det bara fin liret kvar. Ja, också alla lister som ska sågas och sättas upp. Men klockan blev lite för mycket igår och jag gillar inte spika i väggar efter åtta på kvällen. Grannarna måste få lite lugn och ro en stund i alla fall. Förhoppningsvis kommer vår tapet idag eller senast i morgon. Då ska allt annat små pill vara klart. Sen, kan vi äntligen sätta ihop soffa, köksbord, stolar, köpa garderob, hyllor och annat som vi saknar, hämta saker som är utspridda över halva landet och innan jul vara inflyttade!
Grannen två rader ner kom förbi igår, vi hade tydligen glömt att låsa garageporten och självklart hade någon gått in i garaget. Men han sa att det var lite konstiga portar och gjorde oss bara uppmärksamma på att man måste kolla så att den verkligen har låst sig. Gissa vem som blev nipprig? Japps Älskling, började jiddra om björnsaxar och annat. Själv tänkte jag bara att det är väl inte mer än att byta portar/sätta upp larm och lite annat. Inte hela värden, vi pröjsar så kan de andra grannarna får vara med om de vill. Men jag vill inte ha nån ruta inslagen i våran bil, betalar hellre lite för den säkerheten.
I alla fall så ska vi i väg nu för att få så mycket som möjligt klart innan tapeten kommer. Köpa en damsugare, så vi kan få det städat och dra en repa förbi IKEA och shoppa garderob…
Det är dagens planer.

Kunde om jag orkat sagt något om jordskalvet men jag det gör jag inte.

Annonser

Kommentera »

Inga kommentarer ännu.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

Blogga med WordPress.com.

%d bloggare gillar detta: